Digitalni SLR fotoaparati

Canon digitalni fotoaparat EOS 1Dx II Body (0931C011)

  • 20.2 Megapiksela
  • 14 fps sa AF/AE praćenjem
  • 4K 60p Rezolucija videozapisa

RASPOLOŽIVO
48.036,00 kn

Cijena uklj. 25% PDV-a.

Kako opisati Canon EOS-1D X II? Ukratko: nevjerojatna snaga, fenomenalna brzina i vrhunska kombinacija inovativnosti i profinjenosti. Ovaj fotoaparat izgrađen je na temeljima Canonove dugogodišnje tradicije i iskustva u kombinaciji sa sofisticiranim inovacijama. Zahvaljujući tome, EOS-1D X je prije svega nevjerojatno brz jer može snimati 14 fps-a (do 16 fps u Live View). Ako pak imate CFast 2.0 karticu, možete očekivati do 170 RAW snimaka kada je u pitanju kontinuirana ekspozicija.

Za čiste i oštre fotografije brine se poboljšani AF sustav sa 61 točkom, što uključuje 41 križnu i 5 dual križnih točaka koje su dostupne čak i pri f/ 8. Nevjerojatna brzina prenosi se i na snimanje videozapisa visoke razlučivosti. Video u 4K rezoluciji možete snimati pri brzini od 60p sa glatkim izoštravanjem i ogromnom količinom detalja, dok je snimanje u Full HD rezoluciji moguće do 120p za slow motion.

Kombinirano sa odličnim performansama pri slabijem osvjetljenju zahvaljujući moćnom senzoru i proširivom ISO rasponu, EOS-1D X II je jedna od najboljih kamera na tržištu koja nastavlja bogatu tradiciju ovoga proizvođača te otvara novo poglavlje kada je u pitanju EOS serija fotoaparata.

Dobrodošli na Anigota.hr

PRIJAVITE SE

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje...

NISTE REGISTRIRANI?

Registrtirajte se i uživajte u svim prednostima on-line kupovine.

Registriraj se

Podaci za prijavu

 

 

Zahvaljujemo na Vašoj prijavi!

Proštovani , registracija na www.anigota.hr je uspješno završena.

U redu